Multi kolajen nedir?

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2021 Pazartesi 6:33 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe 3:03 pm

Cilt ve vücut sağlığı üzerinde olumlu etkilere sahip olan kolajen takviyelerinin çok büyük bir kısmı balık ve sığır kaynaklı kolajen peptitleri içerir. Bunlara yeni nesil bir alternatif olan Supra Protein Multi Collagen Complex ise balık, tavuk, sığır ve yumurta kabuğu zarı kaynaklı kolajen peptitleri olmak üzere 4 farklı kolajen türünü birden bulundurur. Türkiye’de bir ilk olan yumurta kabuğu zarı kolajeni, tek tip kolajenden daha fazlasını isteyen kişiler için özel olarak geliştirilmiştir.

Multi Kolajen Nedir?

Türkiye’nin 4 farklı kolajen türünü birden bulunduran tek kolajen takviyesi olan Multi Collagen Complex, yumurta kabuğu zarı kolajenini içermesi ile bir ilk teşkil etmektedir. Farklı kolajen türlerinin sinerjik etkisiyle genel sağlığı desteklemek ve kolajenin faydalarından en iyi şekilde yararlanmak için oldukça etkilidir. Toz formdaki kolajen takviyelerinin tüketiminde zorlanan kişiler için multi kolajen tablet formunda üretilmiştir. Bu sayede su ile birlikte kolaylıkla tüketilebilme imkanı sunar.

Multi Kolajen ile Diğer Kolajenler Arasındaki Farklar

Multi Collagen Complex’in diğer kolajen takviyesi ürünlerinden en büyük farkı, tüm kolajen kaynaklarını bir arada içermesidir. Özellikle yeni nesil bir kolajen türü olan yumurta kabuğu zarı kolajenlerini barındıran tek ürün olması ile dikkat çeker. Bir kutusunun içerisinde 60 tablet bulunan Multi Kolajen Tip 1, Tip 2 ve Tip 3 kolajen peptitleri barındırır. Aynı zamanda hyaluronik asit ve C vitamini içermesi sayesinde kolajen ve hyaluronik asit üretimini destekler.

Multi Kolajenin İçeriği

Bir kutu Multi Collagen Complex ürününün içerisinde günde 2 tablet şeklinde 30 gün kullanım imkanı sunan 60 tablet yer alır. Bir günlük doz olan 2 tablet toplamda;

  • 800 mg sığır kaynaklı Tip 1 ve Tip 3 kolajen peptit,
  • 400 mg balık kaynaklı Tip 1 kolajen peptit,
  • 300 mg yumurta kabuğu zarı kaynaklı kolajen peptit,
  • 150 mg tavuk kaynaklı Tip 2 kolajen peptit,
  • 150 mg balık sığır kaynaklı Tip 2 kolajen peptit,
  • 100 mg C vitamini,
  • 100 mg hyaluronik asit içerir.

Servis başına 2000 mg olan Multi Kolajen koruyucu ve şeker içermez.

Multi Kolajen Nasıl ve Ne Kadar Kullanılmalıdır?

Multi Collagen Complex’in önerilen kullanım şekli günde iki tablettir. Kolajen eksikliği yüksek seviyede olan, daha etkili sonuçların hedeflendiği kişilerde günlük tablet sayısı 3 veya 4’e çıkarılabilir. Gün içerisinde herhangi bir saatte aç ya da tok karnına alınabilen tabletler, yutma rahatlığı açısından ikiye bölünerek su ile birlikte tüketilebilir. 30 günlük kür şeklindeki uygulama istenilen sonuçlar elde edilinceye kadar 3-4 kez tekrarlanabilir.

Siz de kolajen takviyeleri ile cildinizi güzelleştirmek, yaşlanmaya bağlı sorunları hafifletmek ve vücut sağlığını desteklemek istiyorsanız Multi Collagen Complex’i ve diğer Supra Protein kolajen takviyelerini inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.