Muhittin Böcek gelininin mesajını WhatsApp durumunda paylaştı!

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 2:23 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 2:23 pm

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gelinin kendisine attığı mesajı WhatsApp durumunda paylaştı. Böcek daha sonra hacklendiğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oğluna kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açan gelininin kendisine gönderdiği mesaj yanlışlıkla WhatsApp durumundan paylaştı.

Muhittin Böcek’in Whatsapp uygulamasından paylaştığı mesajda “Size de yazıklar olsun. Bir kere babalık yapmadınız. Bu kadar zaman insan gibi sessiz sedasız bekledim. Kimsenin yüzünü düşürmedim, kimseye kötülük yapmadım. Arkamdan konuşuldu, namusuma kadar bile laf edildi. Ağzınızı açıp tek laf söylemediniz. Ben sizi babam verine koydum ama ne diyecektiniz ki Gökhan’a, size göre bunlar normal sizin normaliniz bu. Hepinizin tek düşündüğü siyaset ve kendi hayatınız. Hepiniz bu yalan hayatınızdan mutlusunuz öyle de kalın. Rahat edin açıklama falan da yapmayacağım. Tek düşünceniz o. Bir kere babalık büyüklük yapmadınız. Benim beklememem gerekiyor. Oğlunuzun kimseyle ilişkisini bitirdiği falan yok” yazdığı görüldü.

Kısa bir süre sonra paylaşımı silen Böcek ise hemen bir açıklama yapıp “WhatsApp uygulamam hacklenmiştir. Lütfen gelen mesajlara itibar etmeyiniz. Saygılarımla…” yazdı.