Muharrem Sarıkaya ile ilgili yeni gelişme

Yayın tarihi: 20 Aralık 2021 Pazartesi 9:06 am - Güncelleme: 20 Aralık 2021 Pazartesi 12:49 pm

Habertürk programcısı gazeteci Muharrem Sarıkaya, AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı yayında ses teknikerine tokat attı. Sarıkaya tepkilerin ardından bugünkü yayınına çıkmadı.

Habertürk programcısı gazeteci Muharrem Sarıkaya, her sabah konuk olduğu Habertürk yayınına bugün katılmadı. Sarıkaya’nın durumuna bugün Habertürk yönetiminin karar vereceği iddia ediliyor.

TGC’den Muharrem Sarıkaya’ya kınama

Programa çıkmayan Sarıkaya için Fatih Altaylı’dan da açıklama geldi. Altaylı şu ifadeleri kullandı: “Habertürk’te 2014’ten bu yana yöneticilik yapmadığım ve yetkili bir pozisyonda olmadığım halde bu kurumdaki her türlü olumsuzluğun ve başkalarının hatalarının bana yüklenmesinden sıkıldım ve yoruldum.

Gazeteci Muharrem Sarıkaya ses teknikerine tokat attı, AKP’li Şahin tepki göstermedi!

İş yerinizde başkalarının hatalarından siz sorumlu tutulsanız hoşunuza gider mi? Muharrem Sarıkaya’ya program yaptıran ben değilim ki görevine ben son vereyim. Yaptığı şeyin kabul edilebilir tarafı olmadığı aşikar. Kendinden daha alt pozisyonda çalıştığını düşündüğü kişilere kötü davrananları hiç sevmediğimi söyleyebilirim.”

TEPKİ TOPLADI

Muharrem Sarıkaya’nın tokadı sonrası Habertürk’ten açıklama

Habertürk kanalının ekran yüzlerinden gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın ses teknikerine tokat attı. Sosyal medyada gündem olan görüntüler büyük tepki topladı. Sarıkaya, 17 Aralık Cuma günü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Canlı olarak yayınlanan söyleşi sırasında Sarıkaya’nın ses konusunda yaşadığı problemler ekrana yansıdı. Ekrana yansımayan görüntülerde ise Sarıkaya’nın ses teknikeri çalışana tokat attığı ortaya çıktı. Videoyu ilk olarak turktime.com’un genel yayın yönetmeni Talat Atilla paylaştı.

SARIKAYA’DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sarıkaya, tokat attığı İHA Muhabiri Ahmet Demir’den özür diledi.

Sarıkaya, “Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziüantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan  mazeretsiz özür diliyorum” dedi.

HANDE SARIOĞLU KOVULMUŞTU

Hande Sarıoğlu’ndan bir dans daha: Taytımı çıkarayım mı?

Habertürk yönetimi dans videosuyla gündeme gelen Hande Sarıoğlu‘nun işine son vermişti. Sarıoğlu’nun işten atılması büyük tepki toplamıştı.

Fatih Altaylı: Muharrem Sarıkaya’ya program yaptıran ben değilim ki görevine ben son vereyim.