Muharrem öğretmen kansere yenildi

Yayın tarihi: 22 Kasım 2021 Pazartesi 11:08 am - Güncelleme: 31 Ocak 2022 Pazartesi 12:19 pm

2019 yılında kansere yakalanmış 8 aylık aranın ardından sağlığına konuşup okula dönmüştü. Okul yönetimi ve öğrenciler tarafından balonlar, konfetiler, alkışlar ve sevgi gösterileri ile karşılanan Muharrem öğretmen bu kez kansere yenildi.

2019 yılında kanser teşhisi konulmasının ardından 8 ay boyunca tedavi gören ve bu süre zarfında öğrencilerinden ayrı kalan Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, 8 aylık aranın ardından okuluna döndüğünde tüm okul tarafından kendisine hazırlanan, duygu dolu bir sürpriz ile karşılaşmış ve mutluluktan gözyaşları dökmüştü.

Çok sevdiği öğrencileri ile yeniden bir arada olacak olmanın verdiği mutluluğu okul yöneticileri, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile paylaşan 27 yıllık öğretmen Muharrem Poyrazoğlu, kanserin vücudunda başka organlarına da sıçraması nedeniyle hayatını kaybetti.

TAZİYE MESAJI

Muharrem öğretmenin vefatı nedeniyle Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taziye mesajı yayımladı.

Mesajda, “Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmenimiz Muharrem Poyrazoğlu vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.