Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’nde bir istifa daha

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2021 Çarşamba 12:27 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2021 Çarşamba 12:29 pm

Memleket Partisi’nin Denizli teşkilatındaki 8 istifanın ardından Nevşehir İl Başkanı Ali Arslan Arısoy da istifasını açıkladı.

Genel Başkanlığı’nı Muharrem İnce‘nin yaptığı Memleket Partisi’nde art arda istifalar yaşandı. Denizli İl Başkanı Yılmaz İçin’in de aralarında bulunduğu 8 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

Bu istifalardan kısa süre sonra Nevşhir İl Başkanı Ali Arslan Arısoy da ‘genel merkezle yaşadıkları görüş ayrılığını’ gerekçe göstererek istifasını açıkladı.

“GÖRÜŞ AYRILIĞINA DÜŞTÜK”

Ali Arslan Arısoy, CT Haber’e yaptığı açıklamada, “Nevşehir’le ilgili projelerimiz vardı. Kapalı sera projeleri, büyük fabrika projeleri ve Avanos’umuza salça fabrikası projemiz vardı. Sadece biz -sıfır parti olduğumuz için- milletimizin karşısına projelerle çıkalım, şu şunu demiş şöyleymiş değildi maksadımız. Biz de bu konuda genel merkezden desteği bulamadık ve görüş ayrılığına düştük. Ondan dolayı zaten bundan 3 saat önce değerli dostum Denizli İl Başkanı da istifasını bildirdi. Şahsım da istifa ettim” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce’den ‘adam kazandı’ açıklaması: Hak veriyorum