Muharrem İnce’nin agresifliği salonu isyan ettirdi!

Yayın tarihi: 13 Nisan 2023 Perşembe 8:17 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2023 Cuma 9:41 am

Babala TV isimli YouTube kanalında yayınlanan ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının bu haftaki bölümüne Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce konuk oldu. 17 Nisan’da yayınlanacak olan programın tanıtımı ise bugün yayınladı. Tanıtımda, Memleket Partisi sözcüsünün eşinin Kolin inşaatta çalıştığı hatırlatılınca Muharrem İnce’nin sinirlendiği ve seyircilere ‘madara olun’ demesi yansıdı. Gençlerin İnce’ye ‘bıktık bu üsluptan’ dediği görüldü.

Oğuzhan Uğur’un sahibi olduğu Babala TV isimli YouTube kanalında ekranlara gelen ‘Mevzular Açık Mikrofon’un 10’uncu bölümünün tanıtımı yayınlandı. Programın bu bölümüne Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce konuk oldu.

SALONDAN İNCE’YE TEPKİ

Tanıtımda bir seyircinin Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan’ın eşinin muhalefet tarafından ‘5’li çete’ olarak nitelendirilen şirketlerden Kolin İnşaat’ta çalıştığı hatırlatılınca, Muharrem İnce’nin sinirlendiği ve ‘madara olun diye erken yaptım’ dediği görüldü.

Söz konusu ifadeler sonrası bazı izleyicilerin salonu terk ettiği ve İnce’ye büyük tepki gösterdiği görüldü. Mikrofonu alarak söz alan bir genç ise İnce’ye ‘biz zaten bu üsluptan bıktık. 21 senedir bize bu şekilde davranılıyor ve biz artık bunu değiştirmek istiyoruz” dedi.

PROGRAM 17 NİSAN’DA

İnce’nin konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının tamamı ise 17 Nisan Pazartesi günü Babala TV YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Muharrem İnce’den mitingde dans şov