Muharrem İnce ve Ümit Özdağ’dan ortak açıklama

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 9:55 am - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 3:28 pm

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Buluşma sonunda iki lider ortak açıklamada bulundu. 

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, heyetiyle birlikte Zafer Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Muharrem İnce’nin yanı sıra, Genel Başkanvekili Gaye Usluer, Genel Sekreter Hakki Akalın, Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Genel Başkan Yardımcısı Yalova Milletvekili Özcan Özel, Genel Başkan Yardımcısı Nurdan Şahin Demirbağ, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu ziyarette yer aldı.

Zafer Partisi’nde ise Ümit Özdağ haricinde ziyarete Genel Sekreter Cezmi Polat, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Sina Gürel, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek ev sahipliği yaptı.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Özdağ, Memleket Partisi’nin gıda krizi ve kıtlık hakkında sunduğu raporu değerlendirerek iki partinin fikir alışverişinde buluştuğunu ifade etti. Özdağ, “Bundan sonra aynı konularda yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüşlerimizi paylaştık” diyerek İnce’ye teşekkür etti.

İnce ise “Ülkemizde mutfakta bir yangın olduğunu, çocukların süte erişiminin, bizlerin ete erişiminin, ekmeğe muhtaç olduğumuzun hayat pahalılığının can yaktığı bugünlerde bu konuda bir rapor hazırladık. Çözüm önerilerinin yer aldığı çalışmada yüz maddelik bir rapor hazırladık. Bu raporumuzu sunmak üzere 19 siyasi parti genel başkanına mektup yazdık. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ mektubumuza cevap verdi. Biz de raporumuzu sunduk” diye konuştu.

 

Ümit Özdağ’dan çarpıcı ‘SADAT’ iddiası! 15 Temmuz gecesi organizasyonu