Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adaylığından çekildi

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2023 Perşembe 10:30 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 8:27 am

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce, “Benim bu kumpaslardan, sahte dekontlardan korktuğum yok. Adaylıktan çekiliyorum” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiye’nin kaderinin belirleneceği 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olmuştu. İnce, bugün partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylıktan çekildiğini açıkladı.

İnce, “Atılan iftiralara, ‘Saray’a giden CHP’liden’ başlayarak, Saray’dan para aldı çekilemez diyenlere, bu alçaklara sesleniyorum: Benim bu kumpaslardan, sahte dekontlardan korktuğum yok. Adaylıktan çekiliyorum” dedi.

İnce’nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

“Rahatsızlığım nedeniyle mesaj atan iyi dileklerini ileten, herkese teşekkürler.

Siyasi yolculuğuma 15 yaşında başladım 79 ara seçimlerinde zifti eriterek duvarlara karaoğlan Ecevit yazdım. İlçe ve il yönetimlerinde bulundum, millletvekilliği yaptım. Parti kurdum. 40 yılın üzerinde süredir siyasette mücadele ediyorum. Kul hakkı yemedim. Haksızlık yapmış olduğum insanlar olabilir. Ama 45 günde gördüklerimi, son 45 senede görmedim.

Sahte dekontlar, sahte cipler, olmayan görüntüler, fotoğraflar… İsrailli bir porno sitesinden alıyorlar görüntüyü benim kelleyi kesip oraya koyuyorlar. Ne yazık ki Türkiye’de muhalif olacağım diye bunu paylaşanlar var. Böylesine bir iftira furyasını hiçbir siyasetçi görmedi. Bütün bunlar olurken bu ülkenin savcıları ve gazetecileri bunlara değinmediler.

Hiçbir emniyet mensubu, hiç bir savcı bunu soruşturma yapmıyor. Hiç bir gazeteci de bunu yazmıyor. Yazan da FETÖ’cülere hizmet eder gibi yazıyor. ‘Özel hayatın gizliliği’ diyor. Bu özel hayat değil iftira. Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır.”

“NE KADAR ALÇAK FETÖ’CÜ VARSA BANA SALDIRIYOR”

“Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa bana saldırıyor. Hergün dövüştüm bunlarla. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Memleket Partisi Türkiye için önemlidir. Mutlaka o mecliste olmalıyız. Atatürkçüler o mecliste olmalıdır. Türkiye’nin sigortası memleket partisidir. Memleket Partisine her evden bir oy istiyorum.

Memleket Partisi Meclis’te olmalıdır. Atatürkçüler Meclis’te yer almalıdır. Kim saldırırsa saldırsın, istedikleri kadar montaj yapsınlar. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum. Atılan iftiralara, ‘Saray’a giden CHP’liden’ başlayarak, Saray’dan para aldı çekilemez diyenlere, bu alçaklara sesleniyorum: Benim bu kumpaslardan, sahte dekontlardan korktuğum yok. Adaylıktan çekiliyorum.”

Muharrem İnce hakkındaki sosyal medya paylaşımlarına soruşturma

Muharrem İnce hakkındaki sosyal medya paylaşımlarına soruşturma