Muhammed Nur Nahya’nın videosu gündem oldu: Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun veda anları

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 4:24 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 4:24 pm

Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vedalaşma skecini paylaşan Muhammed Nur Nahya, “İyi yanlarından bak. Seçim geceleri senin yerine yerine başkalarının yenildiğini görürsün” ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini taklit etmesiyle ün yapan Muhammed Nur Nahya, CHP genel başkanlığını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkında çektiği video ile yeniden gündem oldu.

Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan ile veda parodisini paylaşan Nahya, bankta oturup Kılıçdaroğlu’nu teselli etmeye çalışan Erdoğan’ı taklit ederek “Bu sefer beni de desteklersin” dedi. Kılıçdaroğlu’nun taklit eden ses ise, “Zaten öyle değil miydi” yanıt verdi. Videoda Nahya’nın Kılıçdaroğlu’na “İyi yanlarından bak. Seçim geceleri mesela açarsın televizyonu senin yerine başkalarının yenildiğini görürsün” dediği de görüldü.

Erdoğan’ı taklit eden Muhammed Nur Nahya’dan TOGG videosu: ‘Navigasyonu düzeltmemiz lazım, sola döndürüyor’

Kılıçdaroğlu’na emeklilikte çok boş vaktinin olacağını söyleyen Nahya, “Çok sevdiğin Selahattin’i ziyarete gidersin” sözleriyle Kılıçdaroğlu’nun Demirtaş’a verdiği desteğe gönderme yaptı. Video “Ben Kemal, gidiyorum” sözlerinin üzerine giren müzikle son buluyor.