Müge Anlı’nın programının sansürsüz görüntülerini reji sızdırdı!

Yayın tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba 3:45 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 12:56 pm

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının sansürsüz görüntüleri reji tarafından sızdırıldı. Sızdırılan görüntülerde programın mayıs ayında yayınlanan bir bölümünde tarafların birbirine ettiği küfür ve hakaretler yer alıyor.

ATV’de yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının kayıp Lütfiye Gündüz olayının yayınlanmayan görüntüleri basına sızdı. Programın mayıs ayında çekilen görüntülerinde “kadın pazarlığı yaptığı” iddiası üzerine tartışan taraflar, birbirine küfürler yağdırıyor.

Müge Anlı’nın mayıs ayında yayınlanan bir bölümünde şüpheli bir kayıp olayı araştırılırken taraflar canlı yayında karşı karşıya gelmiş ve “kadın pazarlığı yapıldığı” iddiası üzerine tartışmıştı. Canlı yayında küfürler biplenirken o anların sansürsüz hali de reji tarafından basına sızdırıldı. Görüntüde yayına katılan konukların birbirlerine ağır hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu görülüyor.

Medyaradar’ın haberine göre, görüntüde “Kadın köpekleri sizsiniz” diye başlayan tartışmada araya giren Müge Anlı, küfür ve hakaretler savuran tarafları sakinleştirmeye çalışıyor.

‘LÜTFİYE GÜNDÜZ’ OLAYINDA NE OLMUŞTU

2013 senesinde kaybolan Lütfiye Gündüz’ün şüpheli kaybı sonrasında Lütfiye Gündüz’ün evli olduğu erkek Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah karşı karşıya gelmişti. 8 yıldır kayıp olan Lütfiye Gündüz hakkında fuhuş soruşturması açıldığı ortaya çıkmıştı.

Canlı yayında konuşan Nurullah ise Lütfiye ile aralarında abla-kardeş ilişkisi dışında bir ilişki olmadığını Duran’ın yalan söylediğini dile getirmişti.

Müge Anlı’dan “Konukları reyting için tutuyorsunuz” diyen avukata göz kırpmalı cevap