Müge Anlı’nın programının neden kaldırıldığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 21 Nisan 2020 Salı 9:46 am - Güncelleme: 21 Nisan 2020 Salı 5:23 pm

ATV’de yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programı koronavirüs salgını nedeni ile yayından kaldırılmıştı.  Çalışanlarının işten çıkarıldığı Anlı’nın, evlilik hazırlığında olması nedeniyle programının banttan yayına geçtiği iddia edildi.

Yeniçağ gazetesinden Fatih Ergin’in haberine göre; Korona virüs salgını nedeniyle ATV’de yayınlanan programına ara verildiği açıklanan Müge Anlı ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Müge Anlı’nın tüm ekibi ‘tazminatsız’ işten çıkarıldı

Ekibinden sızan bilgilere göre, ilk evliliği 2009 yılından biten Anlı, evlilik hazırlığı yapıyor. Anlı’nın programının kaldırılmasının korona salgını nedeniyle değil, evlilik hazırlıklarını sürdürmesi sebebiyle gerçekleştiği iddia edildi.

Müge Anlı, daha önce yaptığı açıklamada ise, “Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar arttıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz” ifadelerine yer vermişti.

ÇALIŞANLAR İŞTEN ÇIKARILMIŞTI

Ancak bu açıklamaya rağmen, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bant yayına geçmesinin ardından tüm çalışanların görevinin sonlandırıldığı ortaya çıkmıştı.

Polis telsizi dinlediler… Yakalanmaktan kaçamadılar

MSB: İdlib’de 5’inci Türk-Rus kara devriyesi yapıldı