Müge Anlı’dan Suriyeli gence: Pompalı tüfeğe o kadar meraklıysan ülkeni korusaydın

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 3:52 pm - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 3:52 pm

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Suriye kökenli bir konuk evinde pompalı tüfek bulundurduğunu söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Müge Anlı, ” O kadar çok pompalı tüfeğe meraklıysanız, sen de Suriye kökenli değil misin? Gitseydin de ülkeni korusaydın o pompalı tüfekle” dedi.

Sunucu Müge Anlı, 5 yıldır kayıp olan 13 yaşındaki Celal Seyit’in kaybolması ile alakalı canlı yayına bağlanan Suriye kökenli bir kişinin evinde ruhsatsız pompalı tüfek bulundurmasına tepki gösterdi. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 yaşındaki Celal Seyit’in kaybolmasıyla alakalı programa katılan Bülent Tuna, evinde pompalı tüfek bulundurduğunu söyledi. Sunucu Müge Anlı programa katılan kişinin evinde pompalı tüfek bulundurmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.

Müge Anlı kayıp kişi ile ilgisi olan Bülent Tuna’ya çıkışarak, “Burda kimin evinde pompalı tüfek var ya? Antalya’da senin pompalı tüfekle ne işin var? O kadar çok pompalı tüfeğe meraklıysanız, sen de Suriye kökenli değil misin? Gitseydin de ülkeni korusaydın o pompalı tüfekle. Antalya’da senin pompalı tüfeği tutmanın ne anlamı var? ” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı’nın pompalı tüfek ve Suriye çıkışı sosyal medyada gündem oldu.

Programı terk eden Arif Verimli’den aylar sonra gelen Müge Anlı itirafı