Müge Anlı’dan ayrılan Arif Verimli yıllar sonra itiraf etti: Gerçeği yansıtmıyor

Yayın tarihi: 12 Ocak 2023 Perşembe 6:46 am - Güncelleme: 12 Ocak 2023 Perşembe 6:47 am

14 yıl boyunca Müge Anlı ile izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli, Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Özel hayatına ve kariyerine dair açıklamalar yapan Arif Verimli, ”Müge Anlı ile çalıştığınız için pişman mısınız?” sorusuna da yanıt verdi.

Medya sektörüne giriş sebebini anlatan Arif Verimli, ”Bizim ülkemizde milyonlarca kişi bilimsel bilgiden yoksun. Ben bilgiyi vatandaşa yaymayı ve insanları kötü yargılardan sıyırmayı amaç edindim, medyayı da bu anlamda kullandım.” dedi.

”YALAN HABERİ YEDİK YANİ”

Arif Verimli, ”Hakkınızda en son çıkan yalan haber neydi?” sorusuna ise ”Ben kaza yaptım. Kazada kullandığım arabam ikinci el bir arabaydı. Bir gazete ‘Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Arif Verimli lüks aracıyla kaza yaptı’ diye yazınca çok sinirlendim. Gazeteciler Cemiyeti’ne başvurdum, isteğim yerine getirilmedi, o yalan haberi yedik yani. Bunu hiç unutmuyorum” yanıtını verdi.

MÜGE ANLI SÖZLERİ ŞAŞIRTTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında da konuşan Verimli, ”Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil. Ama ben pişman değilim. Oraya, ‘şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız’ gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum” diyerek konuyu kapattı.

Programı terk eden Arif Verimli’den aylar sonra gelen Müge Anlı itirafı