Müge Anlı’da yürek yakan görüntüler! Aleyna Çakır’ın babası yere yığıldı

Yayın tarihi: 17 Eylül 2020 Perşembe 3:02 pm - Güncelleme: 17 Eylül 2020 Perşembe 3:04 pm

Müge Anlı’nın bugünkü programında Ümitcan Uygun’un arkadaşı Tayfun Kürkçü yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Kürkçü’nün açıklamaları sonra Aleyna Çakır’ın babası sinir krizi yaşattı.

Müge Anlı Aleyna Çakır olayı gündemde yer almaya devam ediyor. Erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından dövülerek öldüğü iddia edilen Aleyna Çakır ile ilgili bugün yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Şüpheli Ümitcan Uygun’un arkadaşı Tayfun Kürkçü’nün yaptığı açıklamalar stüdyoyu karıştı.

Aleyna Çakır’ın yardım çığlığı attığı ses kaydı ortaya çıktı! Ailesi canlı yayında isyan etti

ÜMİT UYGUN’UN ARKADAŞI TAYFUN KÜRKÇÜ KONUŞTU

İddiaların odağındaki isim Ümit Uygun’un arkadaşı, Müge Anlı’ya konuştu. “Vücudundaki morluklar Ümit’in yaptığı anlamına gelmez. Ümit ve Aleyna evlenecekti. Ümit’in Aleyna’ya vurduğunu hiç görmedim ben.” sözleri üzerine acılı babanın feryadı canlı yayında yükseldi.

ÇAKIR’IN BABASI CANLI YAYINDA BAYILDI

Gözyaşları içerisinde ‘Yalan söylüyorlar’ diyerek haykıran Mehmet Esen, canlı yayında bayıldı. Yayına ara veren Müge Anlı, yayına devam ettiği sırada Aleyna Çakır’ın babasının durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Aleyna Çakır’ı darp eden Ümit Can Uygun’dan Müge Anlı’ya silahlı tehdit

UYGUN’UN ANNESİYLE İLGİLİ AKIL ALMAZ İDDİA

Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığının iddiası ise şoke etkisi yarattı. Bağlanan kişi Ümit Can Uygun’un annesinin çocuk eğitimeni olduğunu belirtti ve “Yurtta çalışan Ümit’in annesinin kızları gece yaşamına yönlendirdiğini duydum.” açıklamasında bulundu. Bu açıklama ardında çok fazla iddia bulunduğunu ve söylenti olduğunu belirten Müge Anlı, “Ama madem çocuk eğitmenisiniz, keşke biraz kendi çocuğunuzu da eğitseydiniz.” diye seslendi. Bu gelişme ardından Müge Anlı, 17 Eylül tarihinde yapılan yayında son dakika gelişmesini paylaştı. Kendilerine gelen görüntülerin ve görgü tanıklarının ifadelerinin ihbar olarak değerlendirildiğini söyleyen Müge Anlı, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın çalışma başlattığını duyurdu.

ALEYNA ÇAKIR’IN YARDIM ÇIĞLIIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Ölümlü şüpheli bulunan Aleyna Çakır’ın ses kayıtları ortaya çıktı. Genç kızın eski komşusu Aleyna’nın şiddet gördüğü sıradaki ses kaydını Müge Anlı’da dinletti. Kızlarının yardım çığlıklarını duyan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Adalet Bakanlığı’na seslenen Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın ses kaydının dosyaya eklenmesini talep etti.

ALEYNA ÇAKIR NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen, 3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinin salonunda yerde yüzüstü yatar halde ve boynunda bornoz kuşağı bağlı bulunmuştu. Genç kızı, cansız bedenini bulan erkek arkadaşı Ümit U.’nun 17 Nisan günü bayıltıncaya kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram’dan canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı. Aleyna Çakır’ın cansız bedenini sevgilisi Ümitcan U. buldu fakat daha sonra ortaya çıkan video, söz konusu ölümün intihar değil cinayet olabileceği konusunda soru işaretlerini içinde barındırıyor. Ümitcan U.’nun sevgilisi Aleyna Çakır’ı darp ettiği ve bayıldıktan sonra videoya çektiği görülüyor. Facebook’ta soyadlarını aynı yapan sevgililerin, birlikte yaşadığı ifade ediliyor. Olay gecesi Ümit’in arkadaşlarıyla Aleyna’nın evinin önünde toplandıkları, alkol aldıkları ve sabaha karşı da Aleyna’nın ölüm haberinin geldiği iddia ediliyor