Müge Anlı’da tekmeler havada uçuştu

Yayın tarihi: 8 Nisan 2021 Perşembe 8:58 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe 8:58 pm

Müge Anlı’da Küçük gelin kocasının anlattıklarına sinirlenince bir anda canlı yayınında eşi Mehmet Arslan’a uçan tekme attı.

9 çocuk 25 torun sahibi olan 88 yaşındaki Fadime Arslan’ın şüpheli ölümü, Müge Anlı’da ele alındı. Vefatından birkaç hafta sonra çıkan görüntülerde yaşlı kadının aynı adı taşıyan gelini tarafından şiddet görmesi “cinayet” şüphelerine neden oldu.

Fadime Arslan’ın çocukları ve torunları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Arslan’ın ölümünün ardından torunun eşi tarafından çeşitli tarihlerde çekildiği belirlenen görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde yaşlı kadının, gelini tarafından defalarca dövüldüğü görülüyor. Fadime Arslan’ı yıkayan kadının talihsiz kadının vücudunda morluklardan şüphelendiği de dile getirildi.

Olaya şahit olan Fadime Arslan’ın gelini Fidan da kendisinin de şiddet gördüğünü söyledi. 2 yıldır evin gelini olduğunu söyleyen Fidan Arslan, çocuğuyla tehdit edildiğini, kendisini ispat etmek için görüntülerini çektiğini belirtti.

STÜDYO KARIŞTI

Gelin işkencesinde Fadime Arslan cinayetini itiraf eden Küçük gelin Fidan Arslan’ın eşi Mehmet Arslan şok bir iddiada bulundu. ‘Fidan beni yengelerime eş tutuyordu, birlikte olduğumu düşünüyordu’ deyince ortalık karıştı.

Bir anda kocasına uçan tekme atan küçük gelin tüm okları üzerine çekti. Küçük gelinin annesi de kavgaya dahil olunca gergin dakikalar yaşandı.