Müge Anlı’da şaşırtan iddia! Öldürülen Selim Yalçınkaya’nın eşinden üçlü ilişki itirafı

Yayın tarihi: 11 Kasım 2022 Cuma 1:42 pm - Güncelleme: 11 Kasım 2022 Cuma 1:42 pm

ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında detaylarıyla herkesi şaşırtan Selim Yalçınkaya cinayetiyle ilgili eski eşi dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Öldürülen 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya Yalçınkaya, Müge Anlı’nın programındaki itirafı gündem oldu. Eski eşi Selim Yalçınkaya’nın kendisinden çoklu ilişki istediğini ifade eden Derya Yalçınkaya, “Ben evlendiğimden beri, kendini tatmin etmek için benimle aynı odada ‘Şunu da mı getirsek, şöyle mi yapsak gibi ilişkinin şeylerini anlatıyordu” dedi.

MESAJLAR İFŞA OLDU

Daha önceki programlarda eşiyle arasında geçen mesajlaşmalar ortaya çıkan Derya Yalçınkaya, mesajlara açıklık getirmek istediğini söyledi. Yalçınkaya, “Söyleyemedim ama artık benim üstüme yönelen bir şey var. Selim’in bana bu mesajları ayrıntısıyla yazdırmasının amacı kendisini tatmin etmesi aslında” dedi.

ÜÇLÜ İLİŞKİ İTİRAFI

Derya Yalçınkaya’nın, eşinin “çoklu ilişki” itirafını yanında oturan kadın yüzünü kapatarak izledi. Sözlerine devam eden Derya, “Benim bu mesajları atmamın nedeni, kendisi bana sürekli baskı yapıp, artık bunu normal bir şeye getirmişti kendini tatmin etmek için” şeklinde konuştu.

Müge Anlı’yı şoke eden dolandırıcılık