Müge Anlı ile Demet Akalın arasında ‘Narin’ polemiği: Bana sallamana gerek yok

Yayın tarihi: 19 Eylül 2024 Perşembe 1:54 pm - Güncelleme: 19 Eylül 2024 Perşembe 1:54 pm

Şarkıcı Demet Akalın, Müge Anlı’nın Narin Güran cinayetini işlemesi için paylaşımda bulundu. Bunun üzerine programda adının bu konuya dahil edilmesine tepki gösteren Anlı’ya Akalın’dan cevap gecikmedi.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor. Programlarında işlediği cinayet haberleriyle bilinen Müge Anlı’nın konuyu işlemesini isteyen şarkıcı Demet Akalın, “Sevgili Müge Anlı ısrarla Narin’imizi neden işlemiyorsun? Neden!” paylaşımında bulundu.

Anlı da programı sırasında konuya ilişkin “Benim işim o konuyu çözmek. Sonrası işin adli süreci. Herkes kendi işine bakacak. Herkes konuşmalarına dikkat ederek konuşsun. Adımın geçmesini esefle kınıyorum. Adımı katanlara tek tek cevap veririm, altından kalkamazsınız” dedi. Anlı, bu sözlerinin programcı arkadaşlarına olmadığının da altını çizerek “Beni hiçbir programcı arkadaşımla karşı karşıya getirmeyin. Benim lafım onlara değil, lafımın nereye gittiğini anlayan anladı.” dedi.

Bu sözleri üstüne alınan Demet Akalın da sosyal medya hesabından “Mügecim bana sallamana gerek yok! Seni izler hapisten belki insafa gelir horozumu kesıodu diyen anası!!! Ayyy herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız olursunki garip!” karşılığını verdi.

29 gün oldu, Narin’in neden öldürüldüğü bulunamadı! Cinayette dikkat çeken ağabey detayı

 

Kaynak: HABER MERKEZİ