Müftünün yardım şovu

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2020 Çarşamba 1:28 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2020 Çarşamba 1:48 pm

Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin, kentteki kuran kursunda eğitime devam eden yabancı uyruklu öğrencilere para dağıttı. Fotoğraflar müftülüğün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, AKP’li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, “Biz bize yeteriz Türkiyem” bağış kampanyasına katılan personelden dekont talep etmiş, bu talep vatandaşlar tarafından iyiliği reklama dönüştürme olarak tepki toplamıştı.

İyiliği reklama dönüştürme uygulamasına bir yenisi daha eklendi.

Birgün’den Mustafa Mert Bildircin’in haberine göre, bütçesi birçok bakanlığı geride bırakan Diyanet İşlerinin Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin, yatılı bir kuran kursunda bulunan ve ülkelerine dönemeyen hafızlık öğrencilerine, “moral ziyaretinde” bulundu.

Şahin’e ziyarette, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Isparta şubesi yönetiminden bir isim de eşlik etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte Kuran kursunda eğitim gören öğrencileri ziyaret eden müftü Şahin, şov yapmayı ihmal etmedi.

Şahin, para dolu zarfları öğrencilere dağıtırken fotoğraf çektirdi. Şahin’in öğrencilere para dağıtırken çektirdiği fotoğraflar, müftülüğün internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.