Mudanya Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına servis hizmeti

Yayın tarihi: 31 Mart 2020 Salı 12:51 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2020 Çarşamba 2:16 pm

Mudanya Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında Mudanya Devlet Hastanesi’nin sağlık çalışanları için servis hizmetine başladı.

Mudanya Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD-19) salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında Mudanya Devlet Hastanesi’nin sağlık çalışanları için servis hizmetine başladı. Belediyenin Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında tahsis edilen servis araçları hastane personeline, Mudanya Arnavutköy limanından Güzelyalı mahallesine kadar olan güzergahta, sabah ve akşam saatlerinde hizmet verecek.

En büyük risk grubunda olmasına karşın gecesini gündüzüne katarak Mudanyalıların sağlığı için çalışan sağlık emekçilerine teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu salgın nedeniyle en riskli gruplardan birisi sağlık çalışanlarımız. Sağlık çalışanlarının iyi olması, bizlerin sağlığı için çok önemli. Doktorundan hemşiresine, hastane görevlisinden güvenliğine sağlık kurumlarında fedakarca çalışan, salgın hastalığa karşı mücadele eden tüm sağlık personeline şükran borçluyuz. Sağlık emekçilerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha hemşehrilerimizden zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.