Mucize Doktor’un yeni bölüm fragmanı apar topar yayından kaldırıldı! Şaşırtan hata

Yayın tarihi: 18 Kasım 2019 Pazartesi 12:09 pm - Güncelleme: 18 Kasım 2019 Pazartesi 12:34 pm

FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor’un yayınlanan yeni bölüm fragmanında yapılan bir hata izleyicilerin fanatik izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Başrollerinde Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın bulunduğu Mucize Doktor’un yeni bölümü merakla beklenirken 11. bölüm fragmanında bir cümle hatası kısa sürede fark edildi. Sosyal medyada yayılan bu hata sonrası dizi ekibi ani bir kararla fragmanı kaldırdı.

21 Kasım Perşembe ekrana gelecek olan 11. yeni bölümünden yayınlanan ilk fragmanında bir kanser hastanın MR sonuçlarını inceleyen Doktor Nazlı’nın, “Tüm damarlar tümörlerle kaplı” yerine “Tüm tümörler damarlarla kaplı” demesi izleyicilerin kafasında soru işareti oluşturmaya yetti.

Eskisi kaldırılıp yenisi yüklendi: Bu hata nedeniyle Mucize Doktor’un FOX TV tarafından paylaşılan ilk fragmanı yayından kaldırılarak yeni bir fragman yayınlandı. İzleyiciler, bu basit hataların reyting rekorları kıran bir diziye yakışmadığını belirtti.

Peki Mucize Doktor son bölümünde neler yaşandı?

Ali patolojiye alınmaktan mutsuzdur. Nazlı onu cerrahiye döndürmek için elinden geleni yapar. Ama Ferman aldığı kararın dimdik arkasında durur, Adil Hoca da başka bir şeyi amaçlayarak sessiz kalır.

 

 

FOX TV’nin sevilen dizilerinden olan Kadın’ın 72. bölümünde Mucize Doktor sürprizi yaşanacak. Ali Vefa, dizinin yarın yayınlanacak bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Kadın 72. bölüm fragmanında Bahar’ın oğlu Doruk hastalanıyor. Bahar, bir süre sonra fenalaşan oğlu Doruk’u apar topar hastaneye götürüyor. Sedyede acil müdahalesi yapılan Doruk’a Bahar “Merak etme anneciğim iyi olacaksın” diyerek moral veriyor. Bahar, büyük üzüntü içinde gözyaşı dökerken, Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakteri beliriyor. Bu gelişme dizide Ali Vefa’nın Doruk’un kurtarıcısı olacağının işaretlerini veriyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceyda ile beraber başı belaya giren Bahar polislerin gelmesiyle beraber büyük bir şok içine girmiştir. Bir şekilde polislerin elinden kurtulmayı başarsalar da çok daha büyük bir tehlike onları beklemektedir. Çünkü Cem’in tencerelerinin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Bahar ve Ceyda’ya daha yakın olmak için Enver’in terzi dükkanını kullanması ise onları daha da korkutmuştur.