Mübariz Gurbanoğlu: Benim malıma çöküldü

Yayın tarihi: 18 Haziran 2021 Cuma 10:43 am - Güncelleme: 18 Haziran 2021 Cuma 10:44 am

Yalıkavak Marina davasını kaybeden Mübariz Gurbanoğlu, “İstinaf ve Yargıtay aşamaları var. Bu davayı kazanacağız. Benim malıma çöküldü. Marinayı geri istiyorum” dedi.

FETÖ’nün Rusya imamı Ahmet Hamdi Vural ve iş insanı İhsan Kalkavan ile bağlantılı olduğu, örgütün Rusya’daki ‘Atlantik’ okulunu finanse ettiği ve Fethullah Gülen’i ziyarete gittiği iddiasıyla hakkında FETÖ davası açılan Mübariz Gurbanoğlu, Yalıkavak Marina’nın hileli şekilde elinden alındığı iddiasında bulunmuş, mahkemeye başvurmuştu.

Mahkeme sonuçlandı. Gurbanoğlu açtığı davayı kaydetti. Gurbanoğlu, Yalıkavak Marina’nın hileli şekilde elinden alındığı iddiasıyla açtığı davayı kaybederken, dava sonucuna itiraz edeceklerini söyledi.

Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Gurbanoğlu, şunları kaydetti: “Bu kararı kabul etmiyorum. Bilirkişi atanmadı. İki şahit dinlenmedi. İfadelerin hepsi yalan. Sözleşmede 220 milyon dolar yazıyor. Finansal hilelerle 31 milyon dolara indirdiler. İstinaf ve Yargıtay aşamaları var. Bu davayı kazanacağız. Benim malıma çöküldü. Marinayı geri istiyorum.”

TIKLAYIN – Mahkemeden ‘Yalıkavak Marina’ kararı