Ms Marvel dizisi için ilk harekete geçildi

Yayın tarihi: 21 Eylül 2020 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 20 Eylül 2020 Pazar 4:47 pm

Marvel sinematik evrenine yeni katılacak olan karakterlerden Ms Marvel’ın dizisi geliyor. İşte Ms Marvel dizisi için seçilen yönetmen kadrosu.

Ms Marvel dizisi için ilk harekete geçildiç Marvel sinematik evreninin sınırlarını daha da çok genişletecek. 3. fazda pek çok karakterle yollarını ayıran Disney, ekibe yeni isimleri dahil etme konusunda hayli ısrarlı. Üstelik bu sefer karakterleri odağına alan diziler yapılarak, daha kapsamlı bir hikaye ele alınacak.

Ms Marvel

Bu şekilde sinematik evrene girecek olan karakterlerden birisi de MsMarvel olacak. Bilindiği üzere Ms Marvel, Marvel çizgi roman dünyasındaki tek Müslüman karakter. Bu sebeple bizlerde de ayrı bir yere sahip. Daha önce Marvel Avengers oyununda da ana karakterlerden biri olan MsMarvel, şimdi de solo dizisiyle gündemde.

Daha önce Disney MsMarvel dizisinin 2021 yılında yayınlanacağını açıklamıştı. Fakat bu açıklamanın akabinde yeni detaylar ortaya çıkmadı. Malum yaşanan pandemi sürecinden ötürü pek çok dizinin yapım süreci aksamıştı. Muhtemelen MsMarvel da bu süreçten nasibini almıştır.

Geçtiğimiz gün diziyi yönetecek olan yönetmenler de netlik kazandı. Disney yeni süper kahramanı için hazırlayacağı diziyi Adil El Arbi ve Bilall Fallah’a emanet edecek.

Dizi muhtemelen MsMarvel’ın güçlerini kazanma ve süper kahraman olma macerasına odaklanacak. Sonrasında dizinin nereye bağlanacağı ve MsMarvel’ın sinematik evrene nasıl yerleştirileceği ise farklı bir soru işareti.

TÜİK verileri açıklandı: Türkiye’de insanların yaşam süresi uzadı!