Mourinho’nun Fenerbahçe’deki gözdesi belli oldu! Yönetime “mutlaka kalmalı” dedi

Yayın tarihi: 11 Haziran 2024 Salı 12:32 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2024 Salı 12:32 pm

Fenerbahçe’nin başına geçen Jose Mourinho‘nun takımdaki gözdesi belli oldu. Portekizli teknik adamın yönetimi sunduğu raporda, Ferdi Kadıoğlu için “Mutlaka kalmalı” dediği öne sürüldü.

Fenerbahçe’de sezonun sona ermesiyle birlikte İsmail Kartal ile yollar ayrılırken, takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho getirildi. Yeni sezon planlamaları kapsamında takımla ilgili rapor oluşturan Mourinho’nun kadrodaki gözdesi de belli oldu.

Sabah gazetesinin haberine göre, Portekizli hocanın yönetime sunduğu raporda Ferdi Kadıoğlu için “Mutlaka kalmalı” dediği iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

AVRUPA’NIN RADARINDA

Öte yandan sezon başından bu yana Avrupa’daki kulüplerin radarında olan Kadıoğlu için kulüplerin daha önce gözlemci yolladığı öğrenilmişti. Yönetim, resmi tekliflerin ardından yeni sezonda takımdan ayrılma ihtimali bulunan futbolcuyu ikna etmek için yeniden masaya oturacak. Takımdaki geleceğiyle ilgili son söz milli futbolcuda olacak.

Fenerbahçe Jose Mourinho’nun maaşını açıkladı

Fenerbahçe, Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu, Ali Koç, Süper Lig, Futbol

Fenerbahçe’nin başına geçen Jose Mourinho’nun takımdaki gözdesi belli oldu. Portekizli teknik adamın yönetimi sunduğu raporda, Ferdi Kadıoğlu için “Mutlaka kalmalı” dediği öne sürüldü. 

Kaynak: Sabah