Mourinho’lu Fenerbahçe’den Kadıköy’de ilk prova! Gol olup yağdılar

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2024 Perşembe 10:55 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2024 Perşembe 10:56 pm

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde Kadıköy’de ilk kez sahaya çıktı. Sarı lacivertliler, Acun Ilıcalı’nın takımını Hull City’yi 5-1 mağlup etti.

Fenerbahçe dünyaca ünlü Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde Kadıköy’de ilk kez taraftarının önüne çıktı. İngiltere Championship takımlarından Hull City ile özel maçta karşılaşan sarı lacivertliler karşılaşmadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı.

İlk yarıda hücumda etkili oynayan Fenerbahçe, 38. dakikada Kent’in asistinde Edin Dzeko ve 44. dakikada Tadic’in asistinde Fred’in golleriyle farkı 2’ye çıkardı ve soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya da golle başlayan Fenerbahçe, 46. dakikada Osayi’nin asistinde Dzeko ve 52. dakikada Dzeko’nun asistinde Szymanski’nin golleriyle skoru 4-0 yaptı. 67. dakikada Mert Hakan Yandaş’ın orta sahadan attığı golle farkı 5’e çıkaran sarı lacivertliler, 74. dakikada Sincere Kymani Hall’un golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

YENİ TRANSFERLER TARAFTARI SELAMLADI

Karşılaşma öncesi anons edilen Fenerbahçe’nin yeni transferleri Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin, taraftarlarımızı selamladı. Taraftarlar, futbolculara tezahüratlar yaparken, futbolcular da taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.

Fenerbahçe’de toplu imza töreni! Mario Branco’dan ‘yeni transfer’ mesajı

Kaynak: HABER MERKEZİ