Mourinho’dan Fenerbahçe taraftarına ilk mesaj: Kadıköy’de buluşuyoruz

Yayın tarihi: 1 Haziran 2024 Cumartesi 11:50 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2024 Pazar 12:47 am

Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Jose Mourinho Sarı Lacivertli taraftarlara ilk mesajını yayınladı. Mourinho, “Kadıköy’de buluşuyoruz” dedi. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada ise Morinho’nun 2 Haziran Pazar günü saat 19.00’da İstanbul’a geleceği bildirildi.

Teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Şampiyonlar Ligi finalini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte izleyen Mourinho taraftara da ilk mesajını verdi. Fenerbahçe’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda imza atmaya hazırlanan Jose Mourinho’nun olduğu bir videoya yer verildi. Fenerbahçe paylaşımında “Dünyanın En Büyük Spor Kulübünün Büyük Taraftarı! Planlarınız iptal olduysa yeni planı paylaşıyoruz. 2 Haziran Pazar saat 19.00’da stadımızda buluşuyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Ali Koç ve Mourinho’dan ilk fotoğraf!

“YOLCULUĞUMUZA BAŞLAYALIM”

Fenerbahçe’nin paylaştığı videoda Jose Mourinho “Merhaba Fenerbahçeliler! Yarın (Bugün) Kadıköy’de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım.” ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho, Fenerbahçe, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlık seçimi

Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Jose Mourinho Sarı Lacivertli taraftarlara ilk mesajını yayınladı. Mourinho, “Kadıköy’de buluşuyoruz” dedi.

Kaynak: TELE1