Motosikletteki ikinci siparişi çaldılar

Yayın tarihi: 2 Haziran 2022 Perşembe 11:00 am - Güncelleme: 2 Haziran 2022 Perşembe 11:00 am

İstanbul’da bir kurye, eve sipariş götürdüğü sırada sokakta duran motosikletinde duran diğer siparişi çalındı. Kuryenin şaşkınlığı ve yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda mahallede bulunan iki farklı adrese siparişleri getiren motokurye, ilk siparişini vermek üzere bir binaya girdi. Bu sırada sokakta bulunan iki kişi, motokurye Resul Yıkıcı’nın binaya girmesini fırsat bilerek, sepette bulunan ikinci siparişi çalmak için harekete geçti.

Şüphelilerden biri, motokuryenin binadan çıkıp, çıkmadığını anlamak için yürüyormuş gibi yaparak, binaya baktı. Daha sonra motosikletin yanına gelen kişi, sepetteki ikinci siparişi çaldı. Ardından sokağın başında bekleyen arkadaşıyla olay yerinden ayrıldı.
İlk siparişini teslim eden kurye, binadan çıktıktan sonra sepetteki siparişi kontrol etti. Siparişin yerinde olmadığını gören Resul Yıkıcı, şaşkınlık yaşayarak çevredekilere motosikletin sepetindeki siparişin yerinde olmadığını ve görüp, görmediklerini soran kurye, daha sonra bir iş yerinin güvenlik kameralarını izlediğinde ikinci siparişin çalındığını gördü.

Zamların ardından benzin pompasına yansıyan fiyat teyzeyi şoke etti