Motosikletini çalarken yakaladı! Hırsızın üstüne atladı

Yayın tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi 2:16 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 2:16 pm

İstanbul Kağıthane’de sahur vakti motosikletinin çalındığını anlayan Abdullah Aktaş, hırsızın üstüne atlayarak motosikletini kurtardı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Motosikletin sahibi Abdullah Aktaş “Motosiklet almak için yıllarımı verdim. Gençliğimi heba ettim. Bunlar aklıma geldi. Direk koşarak adamın üstüne atladım. Birkaç saniye ile kurtardım” dedi.

Kağıthane’de sahur yapmak için arkadaşının evine giden Abdullah Aktaş, çay içmek için dışarı çıkınca motosikletinin çalıştığını fark etti. Motosikletin sesinden kendi motosikleti olduğunu anlayan Aktaş, hızla merdivenlerden inerek hırsızın üzerine atladı. Hırsız ve motosiklet ayrı taraflara düştü. Aktaş, motosikletini tutarken hırsız olay yerinden kaçtı.

HIRSIZIN ÜZERİNE ATLAYARAK DURDURDU

Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sokak üzerinde park edilen motosikletin yanına gelen bir kişi etrafı kontrol ettikten sonra motorun kilidini kırıyor. Motorunun çalıştığını fark eden Aktaş, koşarak şüphelinin üzerine atlıyor. İkisi de yere düşünce şüpheli olay yerinden hızla kaçıyor.

Motosiklet hırsızının rahatlığı kamerada