Motosikletin yayaya çarpış anı kamerada

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 10:31 am - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 10:31 am

İstanbul Fatih’te trafik kurallarına uymayarak kırmızı ışıkta karşıya geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı. Kazada yayanın yanı sıra motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza anı ise başka bir aracın kamerasında yansıdı.

Kaza, dün gece 23.30 sıralarında Fatih Turgut Özal Millet Caddesi üzerinde yaşandı. Cadde üzerinde ilerleyen motosiklet, trafik ışıklarının bulunduğu noktada karşı şeride geçmek için yola çıkan bir kişiye çarptı. Kazada, motosikletin çarptığı yaya ve motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralandı. Bu sırada kaza yapan motosikletin arkasından gelen otomobil, son anda durabildi. Kaza anı da bu otomobilin kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza ile birlikte yola savrulan yaralıların yardımına çevredekiler koştu. Yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan otomobil kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletin araçlara yeşil ışık yanarken ilerlediği ve yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptığı görülüyor. Yaya ve motosiklettekiler ise çarpmanın etkisi ile yola savruluyor.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bursa’da yağmurun bilançosu: 1 ölü, 6 yaralı