Motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği kaza kamerada

Yayın tarihi: 14 Nisan 2021 Çarşamba 4:19 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2021 Çarşamba 4:19 pm

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Burhan Bolat’ın hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü Burhan Bolat yönetimindeki motosiklet, kavşaktan çıkan Muhittin Beler yönetimindeki hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen sürücü, 20 metre sürüklenerek bir firma tabelasına çarptı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı sürücü, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan yaralı sürücünün, motosiket üzerinde dengesini kaybederek sürüklendiği ve tabelaya çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Burhan Bolat’ın, motosikletini bir ikinci el alışveriş sitesi üzerinden satılığa çıkardığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.