Motosiklet hırsızları benzinlikte polise yakalandı

Yayın tarihi: 28 Eylül 2022 Çarşamba 10:14 am - Güncelleme: 28 Eylül 2022 Çarşamba 10:38 am

Hırsızlar bir AVM’nin otoparkından çaldıkları motosiklete yakıt almak için geldikleri akaryakıt istasyonunda polise yakalandı.

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bulunan bir AVM otoparkından motosiklet çaldığı iddia edilen 2 kişi, motosikletle Arnavutköy’e geldi. Daha sonra da Hadımköy – Beylikdüzü arasında bulunan bir akaryakıt istasyonuna girerek yakıt almaya çalışan şüpheliler, o sırada istasyonda bulunan sivil polislerin dikkatini çekti.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Yanlarına yaklaşan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı polislerin kendilerine kimlik sorduğu sırada şüphelilerden biri koşarak kaçmaya çalıştı. Polis kaçan kişinin peşinden bir süre koştuktan sonra istasyona geri döndü ve motosiklete binmeye çalışan diğer şüpheliyi yakaladı.

İstasyondan 400 metre uzaklıkta koşarak diğer şüpheliyi de yakalayan polisler, motosikletin çalındığını tespit etti. Motosiklet sahibinin, motosikletinin çalındığından dahi haberinin olmadığı öğrenildi. Çalınan motosiklet, Bakırköy’de sahibine teslim edilirken, motosikleti çalan 2 şüpheli ise işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Gözaltına alınan şüphelilerden birinin motosiklet hırsızlığından 5 adet kaydının olduğu ve arandığı belirtildi.

İntihar ihbarı için giden polis sırtından bıçaklandı! Saldırgan vurularak yakalandı