Motorola Razr 2022 iptal mi edildi

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 23 Temmuz 2022 Cumartesi 7:51 pm

Motorola’nın katlanabilir akıllı telefon serisi Razr hakkında ortaya atılan iddialar, bu cihazın hayranlarında korkuya neden oldu.

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının en önemli isminin Samsung olduğu bir gerçek. Gerek Galaxy Z Flip serisi gerekse de Galaxy Z Fold modelleri hala rakipsiz olan bu şirkete, ara ara da olsa karşı gelen nadir markalardan biridir Motorola.

İlk defa 2019 yılında gördüğümüz Motorola Razr, daha sonra karşımıza 5G modeliyle çıkmış ancak bu iki cihaz arasında ne tasarım ne de özellik anlamında çok fazla değişiklik olmamıştı. Bununla birlikte akıllı telefon kullanıcıları, serinin yeni modeli olması beklenen Motorola Razr 2022’nin önemli güncellemeler alacağını düşünüyordu.

Gerçekten de bugüne kadar sızdırılan bilgilerde hem daha geniş kapak ekranı hem de daha yüksek performanslı kameralar gibi iyileştirmeler aldığı iddia edilen telefonun, rakibi Galaxy Z Flip 4’ün karşısında daha iyi bir performans sergileyeceği düşünülmeye başlanmıştı. Ancak bugün ortaya atılan bir iddia, tüm bu iyimser yorumların bir anda unutulmasına neden oldu.

 

Motorola

Motorola’ya yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadarki paylaşımlarıyla güvenilirliğini kanıtlayan bir duyum hesabı, şirketin şu sıralar Edge X30  Pro / Edge 30 Ultra modeline ağırlık verdiğini ve bu sebeple de herhangi bir süre belirlemeden Motorola Razr 2022 modelini ertelediğini iddia etti.

Her ne kadar duyum hesabı buna erteleme dese de, ertelemenin tarihinin verilmemiş olması Motorola hayranlarının Razr serisinin tamamen iptal edilmiş olabileceğini düşünmesine neden oldu. Tabi hangi seçeneğin doğru olduğu şimdilik bilinmiyor. Bakalım Motorola cephesinden bu iddialara yönelik herhangi bir açıklama gelecek mi?

Redmi K50 serisi için yonga seti belli oldu