Motorola Moto G50 resmiyet kazandı

Yayın tarihi: 26 Mart 2021 Cuma 9:31 am - Güncelleme: 25 Mart 2021 Perşembe 5:34 pm

Motorola Moto G50 dün TENAA’da ortaya çıkmıştı. Böylece cihazın nasıl görüneceğiyle ilgili sızıntılar yayıldı. Bugün ise telefonun resmi görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler TENAA’da görülen cihaz tasarımını doğruladı.

Cihazın arkasında üçlü kamera ve ön tarafta su damlası çentikli düz bir LCD ekran mevcut. Kod adı Motorola Ibiza olan Moto G50, kaynağa göre Mavi ve Gri renklerde satışa sunulacak. Arka panelde ayrıca bir parmak izi tarayıcısı bulunurken, güç tuşu, ses kısıcı ve Google Asistan düğmesi sağ tarafın üst yarısında yerleştirilmiş durumda. Görüntülerden biri ayrıca, USB-C bağlantı noktasının ve hoparlör ızgarasının yanında 3,5 mm’lik bir ses jakına işaret ediyor. G50’nin arkasındaki kamera adasında açıkça “48 MP DÖRTLÜ PİKSEL” yazıyor. Bu da ana kameranın 48 MP olacağı anlamına geliyor. Teknik açıdan, telefonun kutudan çıkar çıkmaz Android 11 ve 10W şarjlı 5.000 mAh bataryaya sahip olacağını da biliyoruz.

Moto G50

Diğer söylentilere göre, Motorola Moto G50 48 megapiksel ana arka kameraya sahip olacak. Bu kamerayı 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlayacak. 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da telefonda bulunması beklenen özellikler arasında sayılıyor. Moto G50’nin resmi olarak ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Ancak çok beklememiz gerekmeyecektir. Motorola kısa süre önce Moto G10 ve Moto G30’u piyasaya sürdü. Yıl boyunca Moto G adı altında yukarıda bahsedilen G50 de dahil olmak üzere çok daha fazla cep telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor.