Motorola Moto G Stylus 5G sızdırıldı

Yayın tarihi: 6 Haziran 2021 Pazar 9:00 am - Güncelleme: 4 Haziran 2021 Cuma 11:27 pm

Kısa süre önce ABD pazarına giden yeni bir Motorola Moto G Stylus 5G cihazı haberler duymuştuk. Şimdi cihazla ilgili daha fazla özellik belli oldu.

Motorola Moto G Stylus 5G akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 480 SoC tarafından çalıştırılması ve 5.000 mAh pil ile donatılması bekleniyor. Adından da anlaşılacağı gibi telefona bir ekran kalemi eşlik edecek ve 5G’yi destekleyecek. Cihaz son birkaç gün içinde bir dizi sertifikasyon ve kıyaslama platformunda tespit edildi ve listeler aracılığıyla birçok bilgi ortaya çıktı.  Motorola Moto G Stylus 5G, XT2131 model numarasını taşıyan birkaç sertifika listesinde görüldü.

Motorola Moto G Stylus 5G

Bluetooth SIG, telefonun Bluetooth 5.1 bağlantısına sahip olacağını ortaya koydu. UL Demko’daki ayrı bir liste, cihazın 10W şarjlı 5.000 mAh pil de içereceğini ortaya koydu. Cihaz hakkında gelen en son bilgi ise, cihazın 6GB RAM ile eşleştirilmiş Snapdragon 480 5G yonga seti tarafından desteklendiğini ortaya çıkaran bir Geekbench test çalışması. Moto G Stylus 5G tek çekirdekli testte 502 puan ve çok çekirdekli bölümde 1.651 puan elde etti.

 

Yazılım tarafında, telefon Android 11’i başlatıyor. TechnikNews’e göre kod adı Denver olan Moto G Stylus 5G, 8MP ultra geniş lens, 5MP makro kamera ve 2MP derinlik sensörü ile desteklenen 48MP birincil dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak.E krandaki deliğe yerleştirilmiş selfie kamera, 16MP olacak. Telefonun ayrıca FHD+ çözünürlüğe sahip 6.8 inç LCD ekrana sahip olması bekleniyor.

WhatsApp çoklu cihaz desteği için tarih verildi: Yeni özellikler geliyor