Motorola Edge S , Ocak ayında Çin’de piyasaya sürüldü

Yayın tarihi: 17 Mart 2021 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 16 Mart 2021 Salı 6:54 pm

Bir süredir aynı cihazın Motorola G100 olarak küresel kitlelere ulaşması bekleniyor. Şimdi Snapdragon 870 destekli Moto için bir lansman tarihi netleşti.

Yaklaşan telefon için lansman tarihi 25 Mart olarak belirlendi. Duyuru tarihi, G100’ün tasarımı ve renk tonlarını doğrulayan resmi görünümlü renderlarının hemen ardından geldi. Moto G100, 16 MP ana ve 8 MP ultra geniş selfie kameraları için çift delikli Edge S ile aynı kuruluma sahip. Cihaz ayrıca 6,7 inç LCD paneli FHD + çözünürlüğe sahip olacak. Yaklaşan telefonda 16 MP ultra geniş ve 2 MP derinlik yardımcısının yanı sıra 64 MP ana kamera da bekleniyor. Fiyatlandırma konusunda, 400-500 € aralığında olduğu söylenirken, şarj tarafında 5.000 mAh bekleniyor.

Motorola Edge S

Cihazın daha önceden önceden öğrenilen bilgileri arasında yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı ve sağ tarafta ses yükseltici karşımıza çıkıyor. Sol tarafta ise Google Asistan düğmesi yerleştirilmiş. Motorola’nın getireceği yeni cihaz kutudan çıkar çıkmaz Android 11 ile çalışacak. Beklenen diğer özellikler arasında 3,5 mm ses jakı, 5G, Wi-Fi, Bluetooth 5.1, 20W Turbo Güç şarjı var. Tüm özelliklerin ve fiyat bilgilerinin netleşmesi için 25 Mart’ı beklememiz gerekecek. Cihazın direkt olarak küresel pazarlara açılıp açılmayacağı konusu da o zaman netleşecektir. Cihaz üst düzey donanım özellikleri ve yonga setiyle dikkatleri şimdiden üstüne çekiyor.

Clubhouse ikinci darbesini aldı! Uygulama bir ülkede daha yasaklandı