Motokurye Yunus Emre Göçer’in öldüğü kazanın yeni görüntüsü ortaya çıktı

Yayın tarihi: 11 Aralık 2023 Pazartesi 3:09 pm - Güncelleme: 11 Aralık 2023 Pazartesi 4:51 pm

Fatih’te Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun, motokurye Yunus Emre Göçer’i öldürdüğü kaza anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Göçer’in yerde 20 dakika kadar ambulans beklediği belirtildi.

İstanbul Fatih’te Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud’ın sürdüğü aracın çarpması sonrası motokurye Yunus Emre Göçer’in öldüğü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kazanın hemen ardından çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde motokurye Göçer’in kanlar içerisinde yerde yattığı görülüyor. Bu arada Göçer’in yerde 20 dakika kadar yattığı ve ambulansın hemen gelmediği belirtiliyor.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamud, Göçer’in ölümüne sebep olmuş ve ardından serbest bırakılmıştı. Mohamud’un hakkında yakalama kararı çıktığında ise Türkiye’yi tarifeli uçakla terk ettiği ortaya çıkmıştı.

İKİ YIL İKAMET İZNİ VERİLMİŞ

Bu arada Gazeteci İsmail Saymaz, Mohamud’a iki yıl süreyle geçici ikamet belgesi verildiğine dair belgeler paylaştı. Saymaz X hesabından yaptığı paylaşımda “Somali Cumhurbaşkanı’nın oğluna iki yıl süreyle geçici ikamet belgesini neden verdiniz?” diye sordu.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu kuryeyi suçladı

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun çarparak öldürdüğü kuryenin eşi: Polis bize ‘intihar etti’ dedi

Beyoğlu’nda kaza yapan eski Yemen Savunma Bakanı’nın oğlu da serbest! Bir ağır yaralı

Kaynak: TELE1