Moto Edge X30 Pro Geekbench puanı ile şaşırttı

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2022 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 27 Temmuz 2022 Çarşamba 1:57 pm

Motorola’nın tanıtım için artık geri sayıma geçtiği Moto Edge X30 Pro modelinin Geekbench test sonuçları ortaya çıktı. Cihazın aldığı puanlar tek kelimeyle mükemmel!

Moto Edge X30 Pro Geekbench puanı ortaya çıktı. Motorola uzun bir zamandır kendisini amiral gemisi klasmanında başarıyla temsil edebilecek bir modelin varlığına hasretti. Mazisi birçok başarıyla dolu efsane marka ne yazık ki Google tarafından satın alındıktan sonra büyük bir düşüşe geçmiş, hatta şirket Google tarafından 12 milyar doların üzerinde bir fiyata satın alınmasına rağmen Lenovo’ya 3 milyar dolar civarı bir tutara satılmıştı. Her ne kadar arada bazı başka hesaplamalar yapılabilecek olsa da, Motorola’nın Google’da geçirdiği zaman içerisinde büyük değer kaybı yaşadığı tartışmasız bir gerçek.

 

Öte yandan Lenovo tarafından satın alınmasıyla birlikte adeta küllerinden yeniden doğan şirket, yıllardır verdiği emeklerinin karşılığını Motorola Moto Edge X30 Pro modeliyle alabilir.

Bugün internete düşen Geekbench skorlarına baktığımız zaman, şirketin yeni amiral gemisinin piyasadaki hemen hemen bütün modellere kafa tutabilecek seviyede bir performans göstermesi, bu durumun en net kanıtı. Buna göre tek çekirdek testinden 1.252 puan alan akıllı telefon çoklu çekirdek testinden ise 4.000 puan sınırına dayanarak 3.972 puanı görüyor.

Moto Edge X30 Pro

 

Donanım cephesindeki performansına bir de bu cihazı ayrıcalıklı kılan 200MP’lik kamerası eklendiğinde, Motorolo Moto Edge X30 Pro’nun bu sene çok fantastik işler başarabilme ihtimali olduğunu söyleyebiliriz.

 

Şirket tarafından 2 Ağustos’ta gerçekleşmesi beklenen bir organizasyonla tanıtılacak olan Motoro Moto Edge X30 Pro’nun satış fiyatı hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Starlink uyduları tepki çekebilir