Moskova’da konser salonuna saldıran teröristin İstanbul’daki fotoğrafları ortaya çıktı

Yayın tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi 7:25 pm - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 7:25 pm

Moskova’da konser salonuna saldırarak 137 kişinin ölümüne neden olan teröristlerden birinin İstanbul’da çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Moskova’da konser salonunda 137 kişinin katledildiği terör saldırısını düzenleyen teröristlerden birinin İstanbul’dan paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı.
Haber ajansı Ria Novosti Telegram kanalından paylaştığı görüntülerde, Feridun Şemsettin isimli teröristin İstanbul’da çekilen fotoğraflarını paylaştı. Teröristin 23 Şubat’ta Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarda İstanbul’da gezdiği ve camileri dolaştığı görülüyor. Teröristin turist gibi gezdiği İstanbul’da serpme kahvaltı keyfi yapması da dikkat çekti. 8 aylık bir bebeği olduğu belirtilen 36 yaşındaki adam, ifadesinde Rusya’da bir fabrikada çalıştığını anlattı.

Moskova saldırısı şüphelisinin ifadesinde ‘Türkiye’den uçtum’ iddiası

TUTUKLANDILAR

IŞİD’in üstlendiği kanlı saldırıyı düzenleyen 4 terörist, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, “Moskova Basmanny Bölge Mahkemesi şüphelilerden Dalercon Mirzoyev, Saidakram Murodali Raçabalizoda, Feridun Şemseddin ve Muhammadsobir Fayzov hakkında 1 ay 28 gün tutukluluk kararı verdi” denildi.

UKRAYNA SINIRINDA YAKALANDILAR

Moskova’da bir konser salonuna terör saldırısı düzenlenmiş ve 137 kişi katledilmişti. Saldırıyı IŞİD üstlenirken teröristler saldırıdan saatler sonra Ukrayna sınırında yakalamıştı. Yakalanan saldırganlardan biri, gözaltına alındığı sırada çekilen videosunda 4 Mart’ta Türkiye’den Rusya’ya geçtiğini belirtmişti. Türkiye’den Rusya’ya geçtiğini söyleyen teröristin İstanbul’da paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ