Montella’nın sözleşmesine özel madde!

Yayın tarihi: 26 Eylül 2023 Salı 11:07 am - Güncelleme: 26 Eylül 2023 Salı 11:08 am

Stefan Kuntz’un görevine son verilmesi sonrası A Milli Futbol Takımı’nda göreve Vincenzo Montella getirildi. Montella’nın sözleşmesinde yer alan özel madde dikkat çekti. Buna göre, Montella’nın görev yerinin Türkiye olduğu ve yurtdışına çıkışlarının izne tabi olduğu öğrenildi.

A Milli Futbol Takımı’nda Teknik Direktör Stefan Kuntz ile vedalaşılmış ve yerine Vincenzo Montella getirilmişti. TFF yönetiminin, Vincenzo Montella’nın mukavelesine özel bir madde koyduğu iddia edildi.

A Milli Futbol Takımı 3 yıllığına Vincenzo Montella’ya emanet edilirken, İtalyan teknik adam için yarın imza töreni düzenlenecek.

SÖZLEŞMESİNE ÖZEL MADDE

Öte yandan Sabah’ın haberine göre Vincenzo Montella’nın sözleşmesinde özel bir madde yer alıyor. Buna göre İtalyan teknik adamın görev yerinin Türkiye olduğu ve hocanın yurt dışına çıkışlarının izne tabi olduğu belirtildi.

EV ARAYIŞLARINA BAŞLADI

TFF yönetiminin, Vincenzo Montella’nın sürekli Türkiye’de kalmasını özellikle istediği ve 49 yaşındaki antrenörün İstanbul’dan ev arayışlarına derhal başladığı haber detayında yer aldı.

Son olarak Adana Demirspor’da görev alan Vincenzo Montella, Mavi Şimşekler ile 76 maçta 38 galibiyet, 21 yenilgi ve 17 beraberlik elde etmişti. İtalyan hoca, Adana temsilcisinde maç başına 1.72 puan ortalaması yakalamıştı.

Milli Takım’da Montella dönemi başlıyor