MOFT Z : Ayaklı bilgisayar masası

Yayın tarihi: 24 Şubat 2020 Pazartesi 9:29 am - Güncelleme: 24 Şubat 2020 Pazartesi 9:29 am

Devamlı olarak masa başında oturduğunuz bir işiniz varsa, beraberinde gelen birçok  rahatsızlıklara davetiye çıkarmış olabilirsiniz. Dünyada ilk katlanabilir ayaklı masa olan MOFT Z , belki bu sorunlarınıza bir çözüm olabilir.

MOFT Z : Ayaklı bilgisayar masası .Ortaya atılan araştırmalar, ofis çalışanlarının çok büyük bir bölümünün, işle ilgili muzdarip oldukları sağlık sorunları nedeniyle verimli bir şekilde çalışamadıklarını işaret ediyor.

Kimileri, çok daha sağlıklı bir çalışma ortamı için ayakta çalışabilecekleri masaları tercih ediyor. Sık seyahat eden ve sürekli mobil halde olanlar, bu imkandan pek faydalanamıyor.

Amerikalı start-up şirketi MOF, ilk katlanabilir ayaklı masa olan MOFT Z’’yi yaptı. Hareket halinde olan çalışanlar için tasarlanan bu masa, maksimum 10 inç yüksekliği sayesinde, herkes için mükemmel bir ayakta çalışma fırsatı sunuyor. Şirket, kullanıcının isteklerine uyacak şekilde 25, 45 ve 60 derece olmak üzere üç farklı formda kullanım imkanı sunuyor. Hem belge yazmak, hem de internette dolaşmak isteyen kullanıcılar, 25 derecelik açı kullanabilir.

Temel tasarım özellikleri içerisinde yer alan taşınabilir olması büyük bir kolaylık sağlıyor. Uzak Doğu sanatlarından etkilenen ve katlanan tasarımına sahip olan stant, saniyeler içinde bir dergi veya kitap formuna dönüşebiliyor. Bu sayede çalışma masanızı sırt çantanıza, hatta kolunuzun altına bile alabiliyorsunuz. MOFT Z, bugünden itibaren 49 dolar fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor.

Samsung Galaxy Z Flip! Katlanabilir ekranlı bu telefona ihtiyaç var mı?