Tepkiler üzerine Moda Sahnesi’nin elektriği tekrar açıldı

Yayın tarihi: 10 Mart 2022 Perşembe 11:18 am - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 3:42 pm

Moda Sahnesi, Aralık ayında 7 bin lira gelen elektrik faturasının Ocak ayında 20 bin lira gelmesine tepki göstererek faturaları ödemeyeceğini açıklamıştı. Medyascope’un haberine göre, üst üste ihtarların gittiği Moda Sahnesi’nde bugün elektrikler kesildi.

Moda Sahnesi elektriğe gelen fahiş zamların ardından ‘’Bu fahiş artış bir tiyatronun ödeme kapasitesini sınırlarını aşıyor. Bu fahiş elektriğini kabul etmiyoruz, bu nedenle faturayı ödemiyoruz’’ açıklamasını yapmıştı. Moda Sahnesi’nin sanat yönetmeni Kemal Aydoğan, 14 Şubat tarihinde yaptığı Twitter paylaşımında, EnerjiSA’nın ödenmeyen fatura nedeniyle ihtar gönderdiğini açıkladı. Aydoğan, ‘’İhtar göndermiş Türkiye’nin enerjisi. Parayı en kısa sürede ödemezseniz elektriği keseriz diyor. Bir tiyatro salonunun elektriği kesilir mi sizce’’ paylaşımını yapmıştı.

Ödenmemiş 20 bin liralık elektrik faturası için üst üste ihtarın geldiği Moda Sahnesi’nde bugün elektrikler kesildi.

BU AKŞAM OYUNDA BULUŞUYORUZ, SIKI GİYİNİN

Moda Sahnesi, “Bu akşam 20.30’da elektriğimizin kesilmesine ve tüm olumsuz hava koşullarına rağmen Yeni Bir Şarkı oyunumuzu oynuyoruz, ışıldaklarınızı ve fenerlerinizi alıp sıkı giyinin” paylaşımında bulundu.

TEPKİLER ÜZERİNE ELEKTRİK AÇILDI

Sosyal medyadaki tepkiler üzerine elektriğin açıldığı bildirildi. Moda Sahnesi haberi “Gelen tepkiler üzerine elektriğimizi az önce gelip tekrar açtılar. Sesimize ses olan medya kuruluşlarına, muhabir arkadaşlarımıza, seyircilerimize, dostlarımıza teşekkür ederiz. 19.30’da fuayedeki basın açıklamasından sonra 20.30’da oyunumuzu oynuyoruz” ifadeleriyle duyurdu.

 

Moda Sahnesi faturayı paylaştı, öneriye katıldı