Miss Turkey güzeli Gizem Koçak ve kızına misafirlikte şiddet iddiası

Yayın tarihi: 15 Nisan 2022 Cuma 8:58 am - Güncelleme: 15 Nisan 2022 Cuma 8:58 am

Miss Turkey 2014 güzeli Gizem Koçak, Ayşegül K. isimli arkadaşının evinde önce darp edildi sonra eve hapsedildi. Ayşegül K, “Erkek arkadaşım geldiğinde kurtulabildim. Asıl darp edilen benim.” diyerek suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye güzeli Gizem Koçak kızıyla gittiği arkadaşının evinde hakarete, tehditlere ve şiddete maruz kaldığı iddiasıyla karakola gitti.

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre, arkadaşının evinde dayak yediğini söyleyen Gizem Koçak savcılara “kızım da yumruk yedi” dedi. Savcılık, Gizem Koçak’ın şikâyeti üzerine soruşturma başlattı.

Geçen yıl 18 Mayıs’ta yaşanan tartışma sırasında aldığı darbelerle dayak yiyen Türkiye güzeli, arkadaşının kapıyı kilitlemesiyle eve hapsedildi. Arkadaşı Ayşegül K.’nın Maslak’taki evine giden model, gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşıyla birlikte alkol almaya başladı.

Bir süre sonra alkolün etkisiyle tartışmaya başlayan ikili, iddiaya göre birbirlerine tehdit ve hakaret içerikle sözler sarf etti. Kısa süre sonra arbedeye dönen tartışmada, yine iddiaya göre arkadaşı tarafından yumruklarla darp edilen ünlü model bir de arkadaşı tarafından eve hapsedildi. Kapıyı kilitleyerek Gizem Koçak’ın evden çıkmasına engel olan Ayşegül K.’nin yumrukları yine iddiaya göre Gizem’in küçük kızına da isabet etti.

‘ASIL O BENİ DARP ETTİ’

Ayşegül K.’nin arkadaşı Ömer’in eve gelmesiyle daireden ayrılan ünlü model karakola giderek şikayetçi oldu. Arkadaşıyla yaşadığı olaylı gecede darp edilerek hürriyetinin kısıtlandığını belirten Koçak’ın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan olayların odağındaki arkadaş, Gizem’le tartıştıklarını kabul ederek “Alkol alıyorduk, bir süre sonra aramızda tartışma çıktı, evi dağıtıp eşyalarımı kırmaya başladı, çok sinirliydi, beni dövmeye çalıştı, erkek arkadaşım geldiğinde kurtulabildim. Asıl darp edilen benim.” diyerek suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.