Mısra Öz, Yunanistan’daki tren kazasını paylaştı! “Bu iki fotoğrafı unutma Türkiye”

Yayın tarihi: 21 Mart 2023 Salı 5:36 pm - Güncelleme: 21 Mart 2023 Salı 5:52 pm

Çorlu Tren Katliamı Davası’nın duruşması bugün görüldü. Duruşma, 19 Temmuz’a ertelendi. Duruşma sonrası Mısra Öz, Twitter’dan paylaşımda bulunarak, “Bu iki fotoğrafı unutma Türkiye! Yunanistan’da Ulaştırma Bakanı istifa eder, bizim ülkemizde ise sorumluluğu olan bakan, katliamın davasının olduğu gün milletvekilliği başvurusu yapar!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Tekirdağ Çorlu’da meydana gelen, 7’si çocuk 25 kişinin öldüğü ve 300’ü aşkın kişinin yaralandığı tren kazası davasında 14’üncü duruşma Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde görülerek 19 Temmuz’a ertelendi.

Ertelenen duruşma sonrası faciada 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel ve eski eşi Hakan Sel’i kaybeden Mısra Öz, Twitter’dan paylaşımda bulundu. Öz paylaşımında, kaza olduğu tarihten Ulaştırma Bakanı olan Ahmet Arslan’ın bugün milletvekilliği adaylığı başvurusu yaptığını anımsattı.

Sel paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Çorlu Tren Katliamı’nın 13. Duruşmasına giderken, elimde fotoğrafını taşıdığım kişi, katliamın olduğu zaman Ulaştırma Bakanı olan Ahmet Arslan. Biz adalet diye, yargılansın diye haykırırken, kendisi 28. Dönem Kars Milletvekilliği için başvuru yapmış. Saklansın bakalım “dokunulmazlık zırhı”nın arkasına! Elbet hesaplaşacağız kendisiyle!”

Çorlu tren katliamı davasında duruşma 19 Temmuz’a ertelendi! “Cezasızlık politikası milyonların canını yakıyor”

Acılı anne bu paylaşımından biraz sonra bir paylaşımda daha bulundu. İlk paylaşımını alıntılayan Öz, bu sefer şu ifadeleri kullandı:

“Bu iki fotoğrafı unutma Türkiye! Yunanistan’da Ulaştırma Bakanı istifa eder, bizim ülkemizde ise sorumluluğu olan bakan, katliamın davasının olduğu gün milletvekilliği başvurusu yapar!!! Analar ağlar! Sorumlular duymaz!!!!”

AKP’nin “3 dönem” kuralına “Binali Yıldırım müdahalesi” iddiası!