Mısır’a kaçmıştı! 17 yaşındaki çocuğun lüks cipiyle ölümüne sebep olduğu Oğuz Murat Arıcı’nın kuzeni konuştu: Yol üstündeki kişilerin telefonları kayıp!

Yayın tarihi: 6 Mart 2024 Çarşamba 10:50 am - Güncelleme: 6 Mart 2024 Çarşamba 4:03 pm

Eyüpsultan’da 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un yol kenarında arızalanan ATV’ye çarparak ölümüne sebep olduğu Oğuz Murat Arıcı’nın kuzeni konuştu. Arıcı’nın kuzeni kazada yol üzerinde yaralanan kişilerin telefonlarının kayıp olduğunu öne sürdü.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde, arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Arıcı’ya lüks bir araç çarptı. Arıcıya çarpan aracın sürücüsünün yazar Eylem Tok’un oğlu 17 yaşındaki Timur Cihantimur olduğu öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle Oğuz Murat Arıcı hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Kazanın ardından Timur Cihantimur’un annesi yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır’a kaçtığı görüntülenirken hayatını kaybeden Oğuz Murat Arıcı’nın kuzeni konuştu.  Patronlar Dünyası’nın haberine göre, kuzen, ailenin söylemlerinin bir senaryodan ibaret olduğunu söyleyerek olay yerinde yaralanan kişilerin telefonlarının kayıp olduğuna dikkat çekti.

“ÖYLE BİR MAĞDUR ROLÜNE GİRMİŞ Kİ…”

“Yazılanların tamamı bir senaryodur. Avukatları çok güzel kılıfına uydurmuş. Mağdur bir anne… Ama oğlunun hiçbir suçu yok.

“5 KİŞİYİ ÖLÜME BIRAKMAK HANGİ VİCDANDA VAR?”

Öyle bir mağdur rolüne girmiş ki neredeyse bizler üzüleceğiz. Olay yerinde 5 kişiyi ölüme bırakmak hangi vicdanda var? Kaza yapanların hepsi 45 dakika baygın kalıyorlar. Kendi imkanlarıyla ayıldıktan sonra kendileri ambulansı arıyorlar.

Lüks ciple ölüme sebep olan oğlunu Mısır’a kaçıran yazar Eylem Tok’tan açıklama!

“YOL ÜSTÜNDEKİ KİŞİLERİN TELEFONLARI KAYIP”

Oğuz ve bir diğer arkadaşı kazadan dolayı ormana doğru uçtuğu için onların telefonu bulundu. Ancak yol üzerinde yatan kişilerin hepsinin telefonu kayıp. Nasıl bir şans ki Oğuz’ların telefonları kayıp değil ama ulaşılır olan kişilerin telefonları kayıp!

“MADEM ÜZÜLDÜN NEDEN TEK DERDİN KAÇMAK OLDU? ”

Allah PD’den razı olsun. Siz yazıp, sosyal medya gündeme gelene dek hiçbir açıklama yapılmadı. Madem bu kadar canın acıdı, üzüldün neden bir atılımda bulunmadın da tek derdin kaçmak oldu?
Havalimanındaki görüntülerinde de yüzünde hiç de pişmanlık gibi bir tavrın yok. Güle oynaya uçağa biniyorsun.

“NE PAYLAŞIRSA PAYLAŞSIN YALAN”

O kadın ne kadar ne paylaşırsa paylaşsın yalan. Allah sizden de razı olsun. Benim çok güzel kardeşimdi. Hayallerimiz vardı.”

16 yaşındaki çocuk lüks ciple yol kenarındaki ATV’ye çarpıp annesiyle Mısır’a kaçtı!

Kaynak: TELE1