Mircea Lucescu’dan flaş itiraf: Beşiktaş’ı Reddettim!

Yayın tarihi: 17 Nisan 2020 Cuma 2:46 pm - Güncelleme: 17 Nisan 2020 Cuma 2:46 pm

Türk futbolunu yakında tanıyan Rumen teknik adama Mircea Lucescu flaş bir itirafta bulundu. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş’tan bir teklif aldığını ancak reddettiğini açıkladı.

Beşiktaş’ta Sportif Direktörlük için düşünülen Mircea Lucescu, Rumen basınına bu teklif için açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların bu teklifini şu an için kabul etmediğini açıklayan Rumen çalıştırıcı, “Bu dönem futbola biraz ara vermem gerektiğini düşünüyorum. Temmuz ayında ne olacağını göreceğiz. Sportif direktör olarak Beşiktaş’a gitmeyi reddettim. Sonra ne olur bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz” dedi.

Koronavirüsün futbolu derinden sarstığını belirten Lucescu, “İnsanların spora, yarışmalara ihtiyacı var. Duygusal bir yapımız var. Futbolla, sporla meşgul oluyoruz. Oyuncuların eski formlarına dönmesi için de en az 2 haftaya ihtiyacı var” değerlendirmesini yaptı.

74 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, virüs yüzünden İtalya’nın çok etkilendiğini ve bu ülkede bulunan birçok arkadaşıyla sürekli iletişim halinde olduğunu da söyledi.