Minik İbrahim’in annesinin doğum günü sürprizi karşısındaki sevinci Türkiye’yi duygulandırdı

Yayın tarihi: 18 Ocak 2022 Salı 4:24 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2022 Salı 4:26 pm

İstanbul’da bulunan bir anaokulunda öğretmenlik yapan okul öncesi öğretmeni, İbrahim isimli öğrencisine annesi tarafından yapılan doğum günü sürprizini paylaştı. Minik İbrahim’in annesini görünce sevinip elini öpmesi izleyenleri duygulandırdı.

İstanbul’da bir anaokulunda annesinin doğum günü sürprizi yaptığı küçük İbrahim’in tepkisi milyonları duygulandırdı. Annesinin elinde pastayla sınıfa aniden girdiğini görünce çok duygulanan minik İbrahim, annesinin elini öpüp sarıldı. O anları ise kaydeden sınıf öğretmeni Dilara telefon kamerasına kaydetti. Sosyal medyada yoğun ilgi gören paylaşım binlerce beğeni aldı.

Dilara öğretmen videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak öğrencisinin mutluluğuna ortak oldu. Öğretmeni paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Şu videonun bana yaşattığı duyguları asla tarif edemiyorum. O annesine minnet dolu bakışı, saygısından elini öpüşü, sevincin ışıltısı… Gerçekten çok anlara şahit oldum ama izledikçe ağlatan, hem içimde burukluk yaşatıp hem de böyle güzel anlara şahit olduğum için çok mutlu olmamı sağlayan tek videodur”

“VİDEONUN BU KADAR KARGAŞAYA SEBEP OLMASINI BEKLEMİYORDUM”

İbrahim’in annesi anaokulu öğretmenine attığı mesajda ”Dünden beri mesajlara cevap veremiyorum. Bu videonun bu kadar kargaşaya sebep olmasını beklemiyordum. İbrahim’e hediye göndermek isteyen bir çok kişi benden adresimi istedi ama ben utandım. Çünkü bir çok kişi İbrahim’in maddi ve hayat durumu zor diye ağladığına, kimisi de onun ana ve babadan yetim kaldığına inanıyor ve beni üzen bu. Çocuğumu mutlu etmek istiyorum ama anlamalılar ki bu hisler acımadansa, kimseden bir şey kabul etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Doğa koronadan vefat etti

Başkan Bozdoğan öğrencilerin heyecanına ortak oldu