Minecraft dünya prömiyerini Xbox Summer Games Fest’te yaptı

Yayın tarihi: 14 Haziran 2022 Salı 10:30 am - Güncelleme: 13 Haziran 2022 Pazartesi 8:17 pm

Görünüşe göre yapılar inşa edebileceğiniz ve müttefiklerinize düşmanlarla savaşmaları için komuta edebileceğiniz bir oyun olacak.

Xbox Games Studios, etkinlikte Minecraft Legends’ın kısa bir klibini sergiledi ve ayrıca yeni aksiyon-strateji oyununun 2023’te geleceğini duyurdu. Blackbird Interactive ile ortaklaşa geliştirildi ve çevrimiçi bir kampanya kooperatifi ve bir oyun içerecek. Rekabetçi çok oyunculu mod olacak. Oyunun baş yapımcısı Dennis Ries, stüdyonun bu yıl içinde onlar hakkında daha fazla bilgi açıklayacağını söyledi.

 

Minecraft Legends’ta, zengin doğası ve kaynaklarıyla Overworld’ü istilacı bir domuzlar ordusundan korumanız gerekecek. Çetelerle ittifaklar kurmanız ve onları işgalci güçlere karşı stratejik savaşlara yönlendirmeniz gerekecek. Ries, “oyunun hem yeni hem de deneyimli Minecraft oyuncuları için birçok sürpriz sunacak çok heyecan verici bir kampanyası olacak” dedi. Stüdyo, şimdilik yaklaşan oyun hakkında yalnızca birkaç ayrıntı paylaştı ve yakında daha fazlasını açıklama sözü verdi. Oyunla ilgili en son haberleri takip etmek için resmi Minecraft Legends Twitter hesabını da takip edebilirsiniz. Söz konusu oyunun çok fazla hayranı olduğunu göz önünde bulundurursak heyecanlı gelişmeler bizi bekliyor diyebiliriz. Yediden yetmişe bir çok oynayanı olan oyun çok kısa bir süre sonra oyun severler ile buluşacak. Oyun hakkında daha fazla detay yakında paylaşılacak.

Huawei Watch Fit 2 akıllı saat incelemesi