Mine Nur Uysal’ın babası: Telefonda konuşuyorduk sesi kesildi şarjı bitti sandım kızım ölmüş

Yayın tarihi: 6 Aralık 2023 Çarşamba 12:43 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2023 Çarşamba 12:43 pm

Aksaray’da kaldığı KYK yurduna dönerken, yurdun önündeki yolda otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Mine Nur Uysal’ın babası Halil Uysal, kaza anında kızıyla telefonda konuştuğunu söyledi. Uysal “Konuşurken telefon kesildi. “Ben de o an şarjı bitti zannettim. Oysa kızım ölmüş” dedi

Aksaray Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi Mine Nur Uysal ile arkadaşı İrem Koyuncu, market alışverişi sonrası kaldıkları KYK yurduna dönmek isterken yurdun önündeki yolda otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.  Mine Nur’u, çarptıktan sonra aracıyla 90 metre sürüklediği belirlenen sürücü Gencay Kavlak, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

BABASIYLA GÖRÜŞÜYORMUŞ

Burdur’da çiftçilik ve besicilikle uğraşan baba Halil Uysal, kaza sırasında kızıyla telefonda görüştüğünü söyledi. Kızının, yurttaki kantinin pahalı olduğu için markete gittiğini anlattığını söyleyen baba Halil Uysal, “Telefonun hoparlörü açıktı. Telefonu annesine verdim telefonu. Konuşurken telefon kesildi. Bir daha ses yok. Gülerek ‘baba ya, baba ya’ diyordu. O an ses kesildi, Şarjı bitti sandım. ‘Sonra arar’ dedim. Oysa kızım ölmüş de haberim yokmuş.” dedi.

Yurt önünde facia! Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti arkadaşı son anda kurtuldu

“HERKESİN HABERİ OLMUŞ DA BENİM OLMAMIŞ”

Telefonun kapanmasından 1 saat sonra kendisini bir polis memurunun aradığını söyleyen baba Uysal, şöyle devam etti:

“1 saat sonra ‘hafif kaza oldu’ diyen bir polis memuru aradı. 2 saat sonra mı bilmiyorum, tam hatırlamıyorum, ölüm haberini aldım. Herkesin haberi olmuş da benim olmamış. İçim daralıyordu. İnternetten Aksaray haberlerine baktım. Oraya düşmüş haber. Orada gördüm.”

 

Kaynak: TELE1