Mine Kırıkkanat kendisine hakaret eden MHP’li vekile bu video ile yanıt verdi

Yayın tarihi: 12 Ocak 2020 Pazar 2:52 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2020 Pazar 2:52 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün yaptığı konuşmada geç yaşta evlendiğini iddia etmesi üzerine gazeteci Mine Kırıkkanat “Devlet Bahçeli için çok mu geç” ifadelerini kullanmıştı. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un kendisine hakaret içeren sözlerine yanıt veren Kırıkkanat sosyal medyada “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da açık açık hakaretler edermiş ! Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…” başlıklı bir video paylaştı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yaptığı konuşmada. “Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor. Böyle bir şey olur mu ya?” demişti. Gazetesi Mine Kırıkkanat, Erdoğan’ın bu sözünü paylaşıp, bekar olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hatırlattı. Kırıkkanat, “Devlet Bahçeli için çok mu geç” ifadelerini kullandı.

ENGİNYURT’TAN HAKARET

Mine Kırıkkanat’ın hatırlatmasına karşı MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kırıkkanat hakkında belden aşağı ifadeler kullanarak hakaret etti.

Enginyurt sosyal medya paylaşımında şunları kaydetti:

“Mine Kırıkkanat denilen evliliğin nirvanası, evlilik üzerinden güya liderimiz Devlet Bahçeli beye dil uzatmış.

Mine erken evlilik sana hiç yaramamış, aşkı sevgiyi her Ülke vatandaşında aramış, belliki bulamamışsın.

Devlet beye laf çakacağım diye, Milletin çakmasına niye yol açarsın?”

Mine Kırıkkanat, MHP’li vekil Cemal Enginyurt’un bu sözleri üzerine twitter hesabından ”MHP’nin uluyan mv’si Cemal Enginyurt, meğer Fethullah Gülen hayranı olup, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da açık açık hakaretler edermiş ! Bu zat kripto FETÖ’cü olabilir…” başlıklı bir video paylaştı.