Galatasaray’da son gün harekatı! peş peşe geldiler

Yayın tarihi: 8 Eylül 2022 Perşembe 6:32 am - Güncelleme: 8 Eylül 2022 Perşembe 11:24 am

Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Galatasaray’da 5 futbolcu renklerine bağladı. Icardi, Mathias Ross, Yusuf Demir ve Milot Rashica’nın yanı sıra Juan Mata da sarı kırmızılı ekibe katıldı.

Transferde en hareketli günlerden birini yaşayan Galatasaray, dünyaca ünlü yeni transferi Icardi’yi ailesiyle birlikte İstanbul’a getirdi. Sarı-kırmızılıların yeni transferini Atatürk Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık karşıladı.

“ÇOK HEYECANLIYIM”

Icardi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı.” ifadelerini kullandı. Arjantinli yıldız, ayrıca, “Çok heyecanlıyım, burada inanılmaz bir ortam var. Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız.” dedi.

GALATASARAY PEŞ PEŞE TRANSFERLERİ AÇIKLADI

Galatasaray, Mauro Icardi’nin yanı sıra 4 futbolcuyu daha KAP’a bildirdi. Sarı-kırmızılılar Mathias Ross, Yusuf Demir, Juan Mata ve Milot Rashica’yı da renklerine bağladı.

JUAN MATA İSTANBUL’DA

Galatasaray’ın yeni transferi Juan Mata, İstanbul’a geldi. Ayağının tozuyla açıklamalarda bulunan İspanyol futbolcu, “Takım arkadaşlarımın buraya geliş görüntülerini izledim. Onlarla tanışıp, beraber oynamak için sabırsızlanıyorum… Çok mutluyum. Çok umutlu ve hevesliyim…” dedi.

Galatasaray’da üç oyuncuya yol gözüktü