Milli Yol Partisi Başkanı Çayır: Kartondan sarayları yıkacağız

Yayın tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi 12:36 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 12:36 pm

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, iktidarın 20 yılda ülkeyi getirdiği durumu “iktisadi çukur” olarak tanımladı. Çayır, “İktidar sayesinde siyasetin darbesini bir daha gördük. Bu iktidar, umutsuzluk getirdi. İktidarın iktidarlığı yok. İktidara geldiğimizde kartondan sarayları yıkmak boynumuzun borcudur” dedi.

Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı’nın açılışında konuşan Genel Başkan Çayır, Milli Yol’un dört aylık bir tarihi olmasına rağmen çok mesafe kat ettiklerini belirtti. Çayır, “Attığımız bu büyük adımlar da yetmiyor. Milletin problemi büyük, evlere ateş düşmüş. Suyumuz var, malzememiz var, bu yangını söndürmek de bizim görevimiz” diye konuştu.

“HAREKETİMİZ BAĞIMSIZ, BAĞLANTISIZDIR”

Parti kadrosundaki bilgi, birikim ve donanımın diğer parti ve hareketlerde olmadığını kaydeden Çayır, şöyle konuştu:

“Bizim hareketimiz, bağımsız, bağlantısız bir harekettir. Allah şahit olsun ki bizden daha bağımsız, özgün içten bir hareket yok. Oy uğruna kimseyi aldatmayacağız. İktidar olma uğruna milletimizi aldatmayacağız. Millete ve Allah’a dayanacağız. Türk Milleti, tam da bizim elimizi arıyor, umutla sarılacağı eli arıyor. İşte biz elimizi milletimizle buluşturmak zorundayız. Bu elimiz, yalansız, dolansız, liyakat ve adalete dayanan eldir. Yerli ve milli olan bu partimizi, bu hareketimizi milletle buluşturmak zorundayız.”

“KARTONDAN SARAYLARI YIKACAĞIZ”

Çayır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İktidar sayesinde siyasetin darbesini bir daha gördük. Bu iktidar, umutsuzluk getirdi. İktidarın iktidarlığı yok. Ekonomi, Nebati Bey’in masallarına kaldı. Muhalefettekiler altı parti bir araya geliyor umut olamıyor. Parti kuruluşundan beri dile getirdiğimiz tek şey var; Milletin umudu 3. Yoldur o da Milli Yol’dur. Naylon olanlardan değil gerçek siyasetçilerin, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun gerçek arkadaşlarının hareketiyiz. Milletle buluştuğumuz an iktidar olacak bir hareketiz. Millete kendimizi anlattığımızda bizi anlayacaklardır. İktidara geldiğimizde kartondan sarayları yıkmak boynumuzun borcudur.”